Madonna se pregătește să inhaleze AERUL îmbibat de virus (Video)

Madonna a postat un video pe Instagram în care spune că “va ieși din carantină, va face o plimbare cu mașina, va deschide geamul și va ihnala aerul îmbibat de Covid”.

Aceasta întrucât, susține artista, a făcut un test în urma căruia s-a stabilit că are anticorpii necesari.

Madonna este în prezent izolată la proprietatea ei din California, de unde postează pe social media un soi de jurnal de carantină, intitulat „Quarantine Diaries”. Nu există informații conform cărora “regina muzicii pop” ar fi avut simptomele bolii, iar specialiștii nu au confirmat că persoanele care au anticorpi pentru Covid nu se pot infecta pe viitor, notează Sky News.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=wHO1SDy24SE

Fanii spun că cel din urmă episod, cel cu numărul #14, este cel mai bun de până acum, oamenii simt că pot spera și o încurajează să țină jurnalul în continuare. La modul general, fanii o roagă să lanseze un album pentru a sărbători împreună sfârșitul crizei coronavirusului.

Madonna nu este la prima “mărturisire“ pe tema pandemiei, pe pagina sa de Instagram – https://www.puterea.ro/monden/asta-este-treaba-cu-covid-19-clip-ciudat-al-madonnei-pe-contul-personal-191842.html

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *