Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre şi fost deputat PSD, s-a predat la poliție, la câteva ore după ce a fost dat în urmărire națională. Polițiștii nu l-au găsit acasă pentru a-l duce la închisoare, după ce a fost condamnat definitiv într-un dosar de corupţie., scrie digi24.ro

Alexandru Mazăre s-a prezentat la sediul Serviciului de Investigații Criminale și urmează să fie încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Știrea inițială:„Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au desfășurat activități privind punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, emis pe numele unui bărbat, de 50 de ani, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Acesta nu a fost identificat la adresa de domiciliu, fiind efectuate verificări la reședințele și locurile în care bărbatul s-ar putea afla.

La acest moment, bărbatul a fost dat în urmărire națională”, a anunțat poliția.

Alexandru Mazăre a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare într-un dosar de corupţie legat de construirea de locuinţe sociale în campusul “Henri Coandă” din Constanţa.

De asemenea, magistraţii au dispus confiscarea de la Alexandru Mazăre a sumei de 80.000 de euro, primiţi ca mită, el având de plătit şi cheltuieli judiciare de 10.000 lei, scrie Agerpres.

În acelaşi dosar, judecătorii au decis încetarea procesului penal împotriva lui Radu Mazăre şi omului de afaceri Morgenstern Avraham.

Radu Mazăre se află în prezent în penitenciar, unde execută o condamnare de nouă ani de închisoare primită într-un alt dosar.

Acuzaţiile din acest dosar au legătură cu programul de construire de locuinţe modulare grupate în campusul social “Henri Coandă”, lansat în anul 2011 şi aprobat prin hotărâre a Consiliului Local Constanța, transmite digi24.ro

 

Sursa foto: digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *