Primarul Capitalei, Nicușor Dan, se plânge într-o postare pe facebook că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor îi trage pe ‘dreapta’ autobuzele, trolieubuzele și tramvaiele defecte, acestea fiind descoperite de comisari ANPC cu geamuri sparte, podea înfundată, scaune deteriorate, mânere lipsă. De asemenea, primarul Capitalei dă vina pe PSD pentru aceste controale, precizând că acestea se efectuează din ordinul PSD.

 

 

“Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie (anunț făcut chiar azi).

E adevărat: nu e totul perfect în București, sunt probleme nerezolvate de 30 de ani și unele adâncite de regimul Firea, timp de patru ani. Dar serviciile publice nu pot fi blocate doar pentru că nu sunt oferite la standarde de excelență. Nu punem lacătul pe București, doar pentru că vrea PSD să se răzbune pe cei care nu i-au votat. Mi-aș dori să existe suficienți bani la primărie ca să avem cele mai noi dotări pentru toată gama de servicii furnizate, dar asta nu e posibil deocamdată.

Ce mai urmează să mai facă ANPC? Să oprească furnizarea apei calde, pentru că sunt avarii pe rețea? Asta vor Gabriela Firea și prietenii ei de la ANPC? Probabil că bucureștenii se pot aștepta și la așa ceva de la subordonații plini de zel ai „Doamnei”. Sunt curios dacă sunt tot atât de „necruțători” cu primăriile sectoarelor 3, 4 sau 5”, transmite pe facebook primarul Nicușor Dan

 

 

sursa foto – digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *