Mircea Diaconu, reacție neașteptată după dezvăluirile de hărțuire sexuală făcute de Viorica Vodă: ”Eu știam că asta se numește bârfă de culise, amantlâc, inclus fenomenului teatral. Se întâmplă lucruri din astea de culise și lumea merge mai departe. Nu e un subiect de pus pe masa publică, a spus el pentru presa de specialitate, scrie stiripesurse.ro

Actorul Mircea Diaconu, protagonistul filmului Filantropica, prezent pe scena Premiilor Gopo la momentul discursului Vioricăi Vodă, surprins în imagini cu grimase de uimire atunci când actrița vorbea despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă în sistem, a oferit pentru Cultura la dubă un punct de vedere cu privire la cele întâmplate.

Dincolo de colaborarea din Filantropica, Mircea Diaconu era directorul Teatrului Nottara pe când Viorica Vodă a jucat la un moment dat acolo.

Acesta a subliniat insistent ideea de existență a unor “amantlâcuri” binecunoscute în lumea filmului și a teatrului și nu consideră că ele ar trebui să fie subiect de presă, fiindcă “există dintotdeauna”, iar “lumea merge mai departe.”

Deși am încercat să separăm ideea de relații consensuale față de abuzuri de putere și relații nedorite, actorul a negat că astfel de hărțuiri ar exista în sistem și a lăsat de înțeles că vina pentru astfel de situații este a persoanei care le acceptă, fără să critice în vreun fel abuzatorul.

“Nimeni nu te silește cu pistolul la tâmplă sau te leagă pentru chestiile astea.”, a transmis acesta, potrivit Cultura la dubă.

”La Gala Gopo s-au dat premii, lucruri incomparabil mai interesante despre subiectul despre care mă întrebați. Nu am știu nimic, atunci am aflat, de aia m-am și mirat, toată lumea m-a surprins cum mă miram. Au trecut totuși 20 de ani de atunci…

Hai să vă explic cum văd eu lucrurile. Vorbim de hărțuire din clipa în care la Hollywwod a fost un succes mondial. Totul a plecat de acolo. Eu știam că asta se numește bârfă de culise, amantlâc, inclus fenomenului teatral. S-au scris cărți despre primadone care făceau carieră în felul acesta”, a declarat, pentru fanatik, Mircea Diaconu, cel care a jucat în Filantropica alături de Viorica Vodă, sub bagheta reputatului regizor Nae Caranfil, anunță stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *