Anunț important făcut de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. 𝐀𝐬𝐭𝐚𝐳𝐢 a fost 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐟𝐞𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐥 𝐈𝐧𝐞𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝟐 𝐝𝐞 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐚𝐥 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐚𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬𝐭𝐞!

“Valoarea acestui contract este de aproximativ 3.000.000 de lei, iar prestatorul va avea obligația ca, în 6 luni, să identifice cea mai bună soluție pentru a crea condiții de trafic sigur și rapid pentru municipiul Târgoviște și pentru comunele din jurul acestuia, dar și pentru cei care sunt în tranzit în județul nostru.
📍 La momentul finalizării studiului de prefezabilitate, a fost identificată o variantă ocolitoare care va diminua foarte mult traficul prin comunele Aninoasa, Șotânga, Târgoviște, Dragomirești și Ulmi, dar va prelua și din transportul greu care tranzitează comuna Doicești.
Lungimea totală a traseului este de 15,18 km. Vom avea 4 benzi, câte 2 pe sens, iar fiecare bandă va avea 3,5 m lățime. Zona dintre cele două sensuri va fi delimitată cu parapeți de siguranță.
Inelul 2 de Centură va fi prevăzut cu 5 intersecții amenajate cu sensuri giratorii sau noduri rutiere, o turbogirație la intersecția cu DN71, 9 pasaje rutiere și 3 poduri peste cursurile de apă aflate pe traseu.
Așa cum spuneam la demararea acestui proiect la care țin foarte mult, impactul economic va fi unul uriaș: optimizăm infrastructura rutieră, creăm toate condițiile pentru atragerea de noi investitori și vom putea vorbi cu adevărat de o zonă metropolitană a Municipiului Târgoviște”, a susținut președintele CJD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *