Un bărbat care a tras într-o parcare cu un pistol letal a fost identificat şi condus la audieri, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, conform stiripesurse.ro

Potrivit unui comunicat al IPJ Argeş, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu, în urma unei filmări în care un bărbat face uz de armă, executând un foc spre asfalt şi proferând ameninţări, potrivit Agerpres.ro.

“Din cercetări s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 29 aprilie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui club din localitatea Bascov, un bărbat a făcut uz de o armă, executând un foc în asfalt, în timp ce profera injurii şi ameninţări. Astfel, în urma activităţilor specifice, desfăşurate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş şi Secţiei Rurale Bascov, persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Iaşi, care locuieşte, fără forme legale, în Piteşti”, se precizează în comunicat.

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuinţa bărbatului, unde au identificat şi ridicat un pistol letal, supus autorizării. Ulterior, bărbatul a fost condus la audieri.

“În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale care se impun”, a mai transmis IPJ Argeş, conform stiripesurse.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *