Conducerea Academiei Forţelor Terestre (AFT) a sesizat, vineri, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizaţională şi Terorism (DIICOT) Sibiu în legătură cu un posibil caz de deţinere de amfetamină de către un student care a mai fost prins consumând marijuana, informează un comunicat de presă, conform digi24.ro

Conducerea AFT a sesizat Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizațională și Terorism Sibiu, în legătură cu un posibil caz de deținere de droguri de către un student din anul II.

„În urma unui control ordonat de comandantul AFT în spațiile în care sunt cazați studenții, în dulapul personal al unui dintre ei s-au găsit plicuri din plastic transparent care conțineau un praf alb, existând suspiciuni că ar fi vorba despre droguri de tip metamfetamină, plicuri care au fost predate reprezentanţilor DIICOT Sibiu”, transmit reprezentanții Academiei.

Potrivit acestora, în anul 2020, studentul a mai fost cercetat pentru deținere și consum de substanțe interzise, caz în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești a clasat cauza, în martie 2022.

„Din luna decembrie a anului 2021, studentul mai este în curs de cercetare într-un alt dosar penal deschis, pentru deținere și consum de marijuana”, mai spun reprezentanții AFT.

Conducerea Academiei Forțelor Terestre anunță că față de astfel de situații manifestă toleranță zero și va lua toate măsurile legale permise de legislație, la momentul finalizării cercetărilor de către instituţiile abilitate, scrie digi24.ro

 

Sursa foto: digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *