Poliţiştii de frontieră din punctul Nădlac II au depistat doisprezece cetăţeni din Irak și Siria, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Aceștia erau ascunşi într-un automarfar fără încărcătură.

“La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra unui ansamblu rutier fără încărcătură, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un cetățean român.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport au fost descoperiţi, ascunşi în interiorul lăzilor pentru paleți ale semiremorcii, doisprezece cetăţeni străini”, transmite Poliția de Frontieră

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetățeni din Irak și Siria, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani.

În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activității infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *