Marcel Ciolacu, președintele PSD, susţine că prioritatea numărul unu a acestei guvernări este criza în domeniul energiei. De asemenea susține că Guvernul trebuie să vină cât mai repede cu soluţiile cele mai bune.

“Discuţiile de astăzi au fost aplicate, îmi cer scuze că nu pot să dau detalii, dar nici nu am ajuns la o formă finală, pachetul gândit de colegii mei cu specialiştii de la partid, împreună cu ministrul de Finanţe a fost prezentat primului ministru şi grupului de lucru care s-a creat”, declară Ciolacu

“Am avut o întâlnire la primul ministru împreună cu ceilalţi preşedinţi ai coaliţiei şi secretarii generali ai partidelor, o întâlnire convenită pentru a vedea unde am ajuns cu soluţiile în ceea ce priveşte această criză în energie. Părerea mea şi am văzut că şi a domnului Cîţu şi a primului ministru, prioritatea unu a acestei guvernării este această criză în energie. Guvernul trebuie să vină cât mai repede cu soluţiile cele mai bune… Am avut discuţia cu domnul prim-ministru, cred că până în şedinţa de Guvern, Guvernul va veni cu o propunere pentru luna ianuarie”, a afirmat liderul PSD.

Există o garanție

“Legea nu a fost nici bine aplicată, nici foarte bine explicată, normele au venit un pic întârziat şi s-a creat acea problemă, o să se regleze în următoarele luni şi aici premierul sunt ferm convins că va veni cu o soluţie. Important e că pe lunile februarie, martie deja avem ceva eficient şi ceva predictibil. Avem o garanţie. Este o plafonare cu o compensare de la bugetul statului”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a menţionat că nu caută vinovaţi pentru această situaţie.

“Eu nu caut vinovaţi şi am plecat în aceste discuţii şi nu am intrat în această guvernare împreună cu colegii mei, cel puţin politic nu a fost decizia cea mai bună pentru PSD, dar decât să fim acuzaţi de către români că am preferat să criticăm şi să creştem în sondajele de opinie, totuşi am luat această decizie şi ne-am implicat în actul de guvernare unde prioritatea zero atât a mea, cât şi a colegilor mei sunt nevoile românilor şi aşteptările românilor”, a completat Ciolacu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *