Patru persoane au fost reținute de oamenii legii în urma unor percheziții efectuate la mai multe locuinte. Aceștia sunt acuzati că au furat mai multe unelte dintri localitatea din județul Teleorman.

 

“La data de 2 februarie a.c., polițiștii din Turnu Măgurele și din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Crângu au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat, fapte ce ar fi fost comise în localitatea Ciuperceni.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri: monitor, drujbă, flex și alte unelte.

În aceeași cauză, în luna noiembrie 2021, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, în municipiul Turnu Măgurele, fiind ridicate și alte bunuri, unele fiind recunoscute de părțile vătămate.

Au fost depistate 4 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, toate din municipiul Turnu Măgurele, care, în urma administrării probatoriului, au fost reținute pentru 24 de ore.

Cele patru persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând a fi prezentate instanței competente, cu propuneri legale”, a susținut IPJ Teleorman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *