Polițiștii au retinut un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Bogați, județul Argeș, dupa ce ar fi agresat sexual, atingând în zone intime, două minore, care se aflau în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

 

“În ziua de 02 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat mai multe fete, în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care, în urma activităților desfășurate l-a identificat pe bărbatul în cauză, pe care l-a condus la sediul poliției, pentru audieri.
Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 02 februarie a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat de 46 de ani, din Bogați, ar fi agresat sexual, atingând în zone intime, două minore, care se aflau în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun.
Anterior, în cursul aceleiași zile, bărbatul ar fi manifestat aceleași gesturi față de alte două minore, într-un mijloc de transport în comun.
După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, a susținut IPJ Argeș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *