Chiar nu sunteți sătui de răutăți și absurdități? Chiar nu vedeți că lumea e sătulă de scandal, sătulă de voi? Credeți vreodată ca lumea va aprecia gunoaiele pe care încercați sa le spuneți? Am zis sa nu mai dau naștere la discuții însă am un sfat pentru voi, astia de le știți pe toate, dar nu ați făcut nimic notabil cu viata voastră. Angajati-va băieți, aveți prea mult timp liber!!! Abia atunci veți începe sa apreciați munca, veți vedea ce se poate face și ce nu, veți prioritiza investițiile. Veți vedea ca din câștigul vostru unele lucruri se pot face, altele încă nu, veți înțelege ca timpul nu va mai permite sa faceți totul. Aveți grija de familiile voastre și lăsați-le pe ale altora.
Citeam în postările unor asa ziși consilieri ai comunei ca nu ma ocup suficient de comună, ca nu am făcut nimic pentru ea , și mă gândeam dacă asta este modelul de primar pe care vi-l doriți. Unul care arunca mereu cu mizerii în toți, care în campanie spunea lucruri urate despre mama, despre familia mea. Care ani de zile nu a știut nimic despre comună dar după 20 ani a spus ca va iubește. Vrea sa facă porumb cu voi pe șanț iarăși.
Zilele trecute spunea în ședința de consiliu local ca vrea sa facă locuri de joaca și ca a găsit o firma care le face cu 20 mii lei. A cerut o oferta și culmea, aveam dreptate, costa peste 100 mii lei.
A spus ca a găsit o firma sa ne bage gaze în comuna dar când l-am pus sa sune de fata cu toti s-a făcut de ras, cel pe care l-a sunat i-a spus exact ce I-am spus și eu, ca momentan lucrările de gaze sunt blocate.
Îmi aplaudă nepoata care nu încetează să mă jignească după ce ani la rând și nu puțini tatăl ei a lucrat la firma mea, om pentru care eu am avut numai cuvinte de laudă și i-am acordat mereu tot sprijinul.
Ce fel de oameni sunt ăștia? Care vin și te pupa și apoi nu știu cum sa mai jigneasca si sa facă rău.
Oare ei sunt viitorul pe care vi-l doriți?
Au uitat probabil ca pana în 2016 când am preluat funcția de primar, nu am avut proiect de Apa si de canalizare, iar acum suntem în faza de licitație publica obținând fonduri europene de 8 milioane de euro pentru Gura Foii?
Au uitat ca străzile erau de pe timpul lui Mihai Viteazu și ca oamenii erau nevoiți sa meargă în cizme pana la ieșirea din sat ? Au uitat ca am fost singurul primar care m-am gândit la tineret și le-am făcut teren sintetic , le-am făcut căminul cultural, nebăgat în seama de foștii primari. Și toate astea cu un buget care de multe ori nu ajunge nici sa tundem iarba in toată comuna și sa plătim utilități.
Știu ca cerintele sunt mari, dar în timp, cu responsabilitate le vom face pe toate.
Vă mulțumesc celor care mă sprijiniți sa facem aceasta comună frumoasă cu adevărat Europeană !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *