Comuna Dragomirești a crescut standardele în multe domenii, cum ar fi infrastructura, dotările instituțiilor de învățâmânt și ale celor din domeniul medical etc. Era normal ca după aceste realizări să existe și o siguranță publică adecvată. Sistemul de supraveghere video modern, implementat pe raza comunei, ajută la monitorizarea traficului auto, dar și să combată fenomene mai puțin dorite, cum ar fi furturile, vandalizările de pe domeniul public, gunoaiele aruncate în locuri neamenajate etc. Cetățenii comunei laudă această investiție și spun că este foarte benefic pentru că peste tot în lumea civilizată există așa ceva.

Sunt instalate aproximativ 140 de camere video performante în toate satele comunei care veghează non-stop la liniștea și siguranța cetățenilor.

“Existența acestui sistem video de supraveghere contribuie la educația oamenilor, îi determină să nu mai greșească, să se gândească de două ori înainte de a produce o faptă care poate fi sancționată”, a precizat primarul Dragoș Vlădulescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *