Un bărbat de 38 de ani din judeţul Ialomiţa este cercetat penal după ce s-a urcat băut la volan şi fără a avea permis de conducere. Acesta a ignorat semnalele de oprire efectuate de un echipaj de poliţie, fiind urmărit pînă și-a abandonat mașina, însă nu a scăpat, fiind prins în scurt timp de oamenii legii.

 

“La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DJ 201, în localitatea Bărcănești, au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism ce se deplasa din direcția Axintele către Coșereni.

 

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalelor efectuate, a mărit viteza de deplasare, fiind urmărit până în extravilanul comunei Bărcănești unde a abandonat autoturismul.

 

Acesta a fost depistat în scurt timp și condus la sediul Politie Municipiului Urziceni, unde a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o alcoolemie în aerul expirat de 0.64 mg/l alcool pur.

 

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din comuna Bărcănești, nu figureaza în evidențe cu permis de conducere.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și, „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”…a precizat IPJ Ialomița

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *