Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru etapa de producție a tablierului metalic al Pasajului Doamna Ghica. Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, prezintă un material video prin care arată că tăblierii metalici pentru Pasajul de la Doamna Ghica erau gata de acum un an, dar Nicușor Dan a stopat lucrările.

”Pasajul Doamna Ghica nu este finalizat și în zonă este tot aglomerație pentru că Nicușor Dan s-a încăpățânat să închidă o companie municipală implicată direct în proiect, cea de Consolidări, și a ținut aproape de faliment Trustul de Clădiri Metropolitane, constructorul principal.

 

Cine răspunde pentru un an pierdut fără să se ia decizii? Cine răspunde pentru un an de chin pentru bucureștenii care locuiesc acolo?

Nicușor Dan se laudă că a fost aleasă firma care va produce partea metalică a pasajului Doamna Ghica. Un an de zile nu s-a mișcat un pai pe acel șantier și acum vine primarul general să anunțe cu cinism că totul e în grafic, dar că mai durează încă un an.

Nu, domnul primar general, nu e totul roz și cel mai bine o știu bucureștenii din zona Doamna Ghica și toți șoferii care stau în aglomerația din intersecție.

Tablierul metalic era în lucru când Nicușor Dan a ajuns primar general. Dar nu a avut cine să-l mai plătească după ce Compania Municipală Consolidări a fost băgată în faliment, muncitorii neplătiți cu lunile și șantierele lăsate de izbeliște.

Las mai jos dovada că tablierul era în lucru în septembrie 2020, acum aproape un an și jumătate: un film dintr-o fabrică românească.

Sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *