Ludovic Orban

Nici liberalii nu îl mai vor pe Ludovic Orban premier! Este dezvăluirea făcută de la Bruxelles de Cristian Ghinea, fost ministru, actual europarlamentar USR-PLUS. Ghinea a făcut publice discuțiile cu lideri liberali, care le cer celor din USR-PLUS să spună public că nu vor o alianță electorală cu PNL în care Orban să fie premier.

Însă, dezastrul pentru România abia urmează. Bruxellesul va refuza Planulul Național de Redresare și Reziliență întocmit de echipa lui Ludovic Orban. USR-PLUS transmite liberalilor că europarlamentarul luat de la PMP, Siegfried Mureșan, este cel mai indicat om pentru a-i urma lui Orban la Palatul Victoria.

Citește și: Analiza alegerilor parlamentare: Ziua în care victoria este de aur, iar înfrângerea este de argint

”Siegfried Mureșan ar fi mai bun decât Ludovic Orban. Știe mai bine cum e cu Planul de Reziliență, domnul Boloș a făcut un plan care va fi respins de către Bruxelles. Noi suntem căutați de oamenii din PNL care nu îl vor pe Ludovic Orban, ne spun, ”bă, spuneți voi de Orban, că nici noi nu îl vrem”. PNL a atacat USR în București. Sunt multe semne de erodare între noi și Ludovic Orban. Dar, dacă Klaus Iohannis crede că Orban este marele geniu, noi nu facem un capăt de țară.”, a declarat, la România TV, Cristian Ghinea.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *