sah

Dan Barna, copreşedintele USR PLUS, a declarat că partidul a obţinut rezultate mai bune comparativ cu alegerile locale de acum o lună şi cu alegerile parlamentare de acum patru ani, menţionând însă că atacurile unor membri ai alianţei, în spaţiul public, nu au fost benefice şi că aceasta “este o temă importantă de reglat” în perioada următoare.

Citește și: SIMULAREA mandatelor în noul Parlament: PSD își taie partea leului la redistribuire. AUR face grup și la Senat

“Comparativ cu alegerile locale, partidul a crescut cu alte şase procente. Într-o lună de zile partidul a reuşit să crească şase procente faţă de rezultatul alegerilor locale, ceea ce arată că electoratul înţelege foarte clar importanţa acestor reforme. Evident că modalitatea în care o parte dintre membrii USR PLUS au înţeles să facă campanie, atacând partidul în spaţiul public, nu a fost benefic pentru noi şi aceasta este o temă importantă de reglat în partid în perioada următoare. Dincolo de asta însă, nu trebuie să uităm exact acest rezultat foarte pragmatic: USR, în 2016, avea 40 de parlamentari. Acum are 80 de parlamentari. Este un rezultat care arată că direcţia şi mesajul USR PLUS aduc din ce în ce mai mulţi oameni alături de noi”, a arătat Barna.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *