Aladin Georgescu

Președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, atrage atenția cu privire la tentativa PNL, de fraudare a alegerilor de duminică, prin intermediul directorilor de servicii deconcetrate, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

“Directorul Direcției Silvice Mehedinți, Sorin Nicolicioiu, pune presiune pe angajații instituției pe care o conduce, să intervină în zonele în care lucrează, astfel încât oamenii să voteze pentru PNL la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie.

Se încearcă fraudarea votului pe două direcții. Pe de o parte, planul este ca în ziua votului, pădurarii să determine oamenii, prin influența proprie, să voteze PNL, iar pe de altă parte, să transporte votanți dintr-o localitate în alta, ca să fidelizeze votul.

Nu este o acuzație nefondată, ci sunt semnale pe care le primesc din teritoriu, din localitățile județului Mehedinți, unde PNL speră să influențeze votul oamenilor.

Am primit semnale din partea angajaților Direcției Silvice, pădurari din Mehedinți care se tem, pe de o parte, să acționeze conform directivelor lui Sorin Nicolicioiu, întrucât intră sub incidența legii penale, iar pe de altă parte, se tem că își vor pierde locurile de muncă dacă nu răspund la presiunile șefului lor.

Ne așteptăm ca în ziua votului să asistăm la acțiuni de turism electoral, cu atât mai mult cu cât, Guvernul PNL a eliminat toate restricțiile de trafic în rândul persoanelor aflate în izolare sau în carantină, deși acest lucru este o acțiune clară de zădărnicire a combaterii bolilor, infracțiune la cel mai înalt nivel în România!

Fac apel, în primul rând, să nu se lase influențați și să încalce legea!

Fac apel la instituțiile statului, să se sesizeze cu privire la aceste fapte!

În plus, în ziua votului, să fie vigilente, să acționeze conform legii și să sancționeze aceste acțiuni care se pregătesc, turism electoral și influențarea votului! Semnalele sunt că și alți directori de servicii deconcentrate au directive clare de la PNL să influențeze votul de duminică.”, susține Aladin Georgescu.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *