Legendarul Arnold Schwarzenegger împlineşte joi 73 de ani. Dacă mulți foști sportivi se luptă cu probleme de greutate, nu e și cazul lui Arnold, care încă trage de fiare. De 7 ori Mr. Olympia, vedetă în blockbusterele de la Hollywood şi guvernator al Californiei, Arnie este dovada vie că visul american există. El este un model și pentru campionii României.

arnold schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a inspirat mai multe generaţii de oameni, fie că a fost vorba despre cariera de la Hollywood sau ca guvernator al Californiei. Arnold a devenit însă celebru după ce a câştigat concursul Mr. Olympia de 7 ori.

Arnold împlineşte joi 73 de ani. Se antrenează în continuare ca în tinereţe la sala de forţă sau pe bicicletă. El continuă să inspire oameni din întreaga lume să se apuce de culturism şi, pe cei mai pasionaţi, chiar să concureze pe scenă.

„Când l-am descoperit prima oară, eram culturist în devenire. M-a motivat foarte mult, ceea ce într-o pregătire competiţională este extraordinar de important. Mai ales când am văzut filmul lui, Pumping Iron. Ăla m-a convins să continui să concurez şi să continui să fac ceea ce fac!” spune Ovidiu Istrate, dublu campion naţional la culturism juniori 80 kg.

Si echipa Dambovitadeazi.ro ii ureaza “La multi ani!”

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *